Preview Mode Links will not work in preview mode

Katai Podcast

Feb 24, 2022

De prea multe ori am auzit următoarele scuze - Nu am timp. Sunt ocupată. Lasă-mă te rog că nu am timp.

Și cam totul se rezumă la o simplă idee - nu am timp.


Feb 22, 2022

„O comunitate, la fel ca membrii ei, trebuie să evolueze”. Andi Daislzer este omul căuia i se datorează imaginea frumoasă de azi a străzi Potaissa din Cluj. La portofoliul lui mai găsești și Lights of Romania, Asociația Daisler și hashtagul #FiecareFaceCePoate. 

Ascultă episodul de azi și află de ce...


Feb 17, 2022

Consecvența este cheia succesului despre care nu vorbește mai nimeni. Dacă te trezești în fiecare dimineață și scrii 500 de cuvinte, după un an de scris vei putea avea scrisă o carte, mai multă experiență în a scrie și încă ceva...vei fi mai disciplinat.


Feb 10, 2022

Te-ai gândit vreodată că poți să fii într-o productivitate toxică? Exact. Faptul că ești productiv, nu înseamnă că faci lucrurile cum trebuie și ești și eficient. Se întâmplă să cazi într-o productivitate toxică.


Feb 7, 2022

Când ai făcut ultima dată o promisiune? Poate unui amic, unui coleg sau partenerului de viață? Mie mi-a promis Dalibor Vasiljević în discuția de azi că educația este ceva ce nimeni nu-ți poate lua. Și îl cred, pentru că lucrează în strategie de brand de peste 17 ani, iar brandul înseamnă, în primul...