Preview Mode Links will not work in preview mode

Katai Podcast

Dec 12, 2022

Dacă vrei să pornești o afacere, dar nu ai încă ideea potrivită de business pe care să o materializezi, o alternativă este să apelezi la a deschide o afacere în sistem de franciză.

Ce înseamnă asta? Ei bine, poți să apelezi la branduri care vor să se extindă regional, național sau internațional și...


Nov 15, 2022

În industria de content creation, dacă vrei să fii cu adevărat profesionist, este important să fii consecvent și să faci totul cu intenția de a-ți servi audiența.

Aceasta este părerea lui Cristi Ilisuan, cealaltă jumătate din spatele proiectului Mircea Bravo și invitatul meu din acest episod.


Oct 30, 2022

Ascultă noul episod cu Ruben Marian din Katai Podcast. Ruben este un om cu darul viziunii, îi place să vadă lucrurile dintr-o perspectivă mai amplă și nu îi este frică să își proiecteze viziunea chiar și peste 50 de ani (ceea ce face deja cu business-urile sale).

În acest povestim despre cât de important...


Oct 17, 2022

Cât de des te gândești la cum se simte un om după ce vorbește cu tine? Ce efecte au cuvintele tale asupra lui? Se simte ascultat, înțeles? Reputația ta începe exact când ai terminat ce aveai de zis. Despre arta interviului și cum să ai relații solide cu oamenii, am povestit cu Andreea Roșca de la The Vast...


Oct 3, 2022

Ce e mai important pentru un creator - să creeze sau să consume? Sună ca jocul acela din serile târzii cu prietenii - „Would You Rather”. Nu poți crea fără să consumi, cum nici doar să consumi, fără să creezi. N-ai mai fi creator. Tibi Codoreanu e omul care le îmbină perfect.