Preview Mode Links will not work in preview mode

Katai Podcast

May 22, 2020

În acest episod am discutat despre momentul când Facebook a anunțat că a cumpărat Giphy pentru $400 milioane și efectele în marketing.


May 19, 2020

În acest episod vreau să-ți povestesc despre propria-mi experiență pe care am avut-o atunci când am dat drumul la prima mea comunitate online.

Am învățat că interesul omului stă deasupra brandului și dacă ești destul de egoist, vei ajunge cu buzele umflate și cu așa zisul, brandul tău, în brațe. 


May 7, 2020

Episodul acesta este o versiune mai exstină a emisiunii Upgrade100 (Radio Guerilla) publicată în 4 mai 2020. Am avut onoarea să stau la “aceeași masă” cu Dragoș Stanca (pe care l-ați mai auzit în podcastul meu) și cu Sergiu Biriș (antreprenor în serie, investitor și moderatorul podcastului...


May 5, 2020

In today’s episode, I’m going down the podcasting rabbit hole with Khaled Elsebai, and we’re discussing why audio has become such a huge medium, how we can tell great stories that keep our audience coming back to every episode, and what it means to create a show that lasts for years.