Preview Mode Links will not work in preview mode

Katai Podcast

Sep 1, 2023

În noul episod din Katai Podcast am povestit cu Cătălin Dobre - CEE Creative Director și Chief Creative Officer la McCann - despre cum creativitatea nu mai este un moft în industria de marketing și advertising, ci un factor diferențiator esențial, mai ales în contextul unei piețe foarte competitive.


Jul 18, 2023

În acest episod vei putea asculta a doua sesiune de Q&A împreună cu speakerii care au vorbit în al doilea panel de la GrowthCon.


Jul 3, 2023

În 26 mai am organizat prima ediție al conferinței GrowthCon în Cluj-Napoca.

Așa că în acest episod de podcast mai special poți să asculți înregistrarea de la prima sesiune de Q&A unde alături de Bogdan Cârlescu, Oana Mădălina Vasiu și Adelina Noge răspundem la întrebările oamenilor din sală.

Dacă...


May 23, 2023

Am stat de vorbă cu Andrei Borțun, CEO-ul The Institute și unul dintre oamenii din spatele proiectelor precum Romanian Design Week, ASAP Romania, Internetics - și multe altele - despre viața de antreprenor în zona culturală și despre toate provocările, momentele emoționante și lecțiile învățate pe...


May 8, 2023

În acest episod stau de vorbă cu Răzvan Mătășel, strateg în comunicare și profesor universitar cu 25 de ani de experiență în spate, despre ce înseamnă această meserie și care sunt calitățile unui strateg cu adevărat bun.

Povestim pe-ndelete despre relația brand-produs, despre cât de important este...