Preview Mode Links will not work in preview mode

Katai Podcast


Feb 17, 2020

În ultimii ani, departamentele de marketing din cadrul companiilor au devenit mini-agenții care scot produse în timp real. Acest lucru se datorează rapidității cu care evoluează tehnologia, marketerii fiind nevoiți să își ia ochelarii de profesor și să își asume rolul de advisor, pentru a-i ajuta pe oameni să țină pasul cu noile tendințe.

Azi „Sergiu de la BT”, așa cum el însuși se intitulează, vorbește despre evoluția strategiilor de marketing - de la cele orientate pe planificare către cele bazate pe coordonare - dar și despre trendurile actuale ale conținutului la care avem acces - îndreptate către cantitate și nu către calitate. Aflăm și metodele lui de informare și de ce insistă pe evitarea conținutului selectat de algoritmi cum ar fi, de exemplu, articolele sugerate pe Facebook.

Intrăm puțin și în zona bancară, unde Sergiu detaliază principalii piloni ai unei bănci – infrastructura de plăți și pilonul de finanțare – și ne explică trendurile băncilor locale și mondiale, din perspectiva strategiilor de marketing.