Preview Mode Links will not work in preview mode

Katai Podcast

Nov 27, 2017

Bogdan Roșca este jurnalist de radio din 1995. Ce înseamnă jurnalist de radio? Vă explică el. Iar de câțiva ani încoace este manager la Radio Cluj. În acest episod discutăm despre importanța online, impactul audio și despre schimbarea comportamentului consumatorilor.


Nov 21, 2017

Alex Damian sau Psihotrop cum îl cunoaște lumea din online este creator de conținut. Este freelancer, după ce a renunțat acum 4 ani la viața de corporație, din care a învățat o grămadă de lucruri. Dintre proiectele lui trebuie să știi neapărat despre Vaca Verde sau Ascultă cu mine. În acest episod am...


Nov 14, 2017

Matei Psatta este Head of Marketing la Vola.ro și fiul lui taică său, adică al lui Sorin Psatta. În acest episod am povestit despre Electric Castle și activările brandurilor de la festival, despre email marketing și de ce a plecat de la agenție la client.


Nov 9, 2017

In acest episod fac o trecere scurtă în revistă despre cartea lui Ryan Holiday, "Perennial Seller" și de ce recomand această carte pentru oricine vrea să lanseze un proiect care trece testul timpului.