Preview Mode Links will not work in preview mode

Katai Podcast

Dec 18, 2017

Andrei Maria sau Smiley, cum este cunoscut lumii întregi, este mai mult decât un cântăreț și jurat la Vocea României. El face de la muzica în sine: piese, compoziție, producție, la munca de studio, spoturi publicitare, muzică de film; descoperire și dezvoltare de artiști, lansare, management, vânzare și...


Dec 12, 2017

Dincolo de faptul că Marian Hurducaș este un creativ curajos, antreprenor de agenție de comunicare, creator de conținut este și prietenul meu. Iar în acest episod discutăm despre ce ne place cel mai mult: despre noi și despre marketing.


Dec 5, 2017

Cristian Lupșa este fondator și editor al DoR sau Decât o Revistă (cum era cunoscută la început) și organizator al The Power of Storytelling. Că e școlit prin țări străine știe deja toată lumea, dar hai să aflăm mai multe despre el din acest podcast.


Nov 27, 2017

Bogdan Roșca este jurnalist de radio din 1995. Ce înseamnă jurnalist de radio? Vă explică el. Iar de câțiva ani încoace este manager la Radio Cluj. În acest episod discutăm despre importanța online, impactul audio și despre schimbarea comportamentului consumatorilor.


Nov 21, 2017

Alex Damian sau Psihotrop cum îl cunoaște lumea din online este creator de conținut. Este freelancer, după ce a renunțat acum 4 ani la viața de corporație, din care a învățat o grămadă de lucruri. Dintre proiectele lui trebuie să știi neapărat despre Vaca Verde sau Ascultă cu mine. În acest episod am...